Home  /  WERK MET MIJ  /  WORKSHOPS

Workshops

Het vermenigvuldigen van energie

Delen van kennis en ervaringen is het vermenigvuldigen van energie. Het gezamenlijk werken met de energie van de groep heeft een versterkend effect.

Een workshop is een mooie manier om in een relatief korte tijd specifieke onderwerpen te behandelen en te integreren in jouw eigen systeem. Elke workshop die ik geef heeft een specifiek thema dat op een interactieve manier wordt behandeld. Hieronder staat een overzicht van de huidige workshop(s). Klik op de button voor meer informatie. Staat een onderwerp er niet bij, maar wil je daar wel meer over weten? Ik kan ook vanuit een behoefte een nieuwe workshop ontwikkelen. Informeer naar de mogelijkheden.

De prijzen van de workshops staan bij de workshop zelf vermeld. Het kan zijn dat je door onvoorziene zaken de workshop niet bij kunt wonen. Tot 3 weken van tevoren kun je de deelname aan een workshop annuleren. De administratiekosten van €25,00 worden dan wel berekend. Bij annulering korter dan 3 weken betaal je de volledige prijs van de workshop. Een andere optie is dat je iemand anders aandraagt om jouw plaats in te nemen.

In company trainingen
Ik verzorg trainingen en workshops op maat en naar behoefte voor bedrijven en organisaties. Het tarief voor maatwerktrainingen is afhankelijk van de leerdoelen, werkvormen en mijn eigen rol. Het tarief wordt afgesproken na bepaling van deze onderdelen.

Driedaagse Workshop Een Veilige Basis in Jezelf

Hoe zou het zijn om te ervaren dat het veilig is om jezelf te zijn? Dat je geen rol meer hoeft te spelen of iets anders moet zijn dan je bent en je vanuit authenticiteit jouw leven vormgeeft?

Veel mensen in de westerse wereld zijn zo gewend om vanuit de overleefstand te leven wat leidt tot diverse mentale en fysieke aandoeningen. De driedaagse workshop Een Veilige Basis in Jezelf brengt je in contact met de basis in je lichaam, je intuïtie, zodat je weer kunt voelen dat het om leven vanuit innerlijk vertrouwen gaat in plaats van overleven vanuit angst en controle. Lees verder!

0-7