Home  /  WERK MET MIJ  /  READING en MEDIUMSCHAP

Reading en Mediumschap

Het lezen van energie

Energie en informatie vertalen in de vorm van woorden, beelden, symbolen, emoties en/of eigenschappen.

Channelen kun je zien als het vertalen van energie naar een concrete boodschap. Door contact te maken met mijn gidsen en op hen af te stemmen, hoor, voel of zie ik de energie die jou omringt. Deze informatie vertelt mij iets over jou als persoon en vormt hiermee de basis voor de reading.

Heb je een specifieke situatie, of vraag rondom gezondheid, werk, een relatie of dynamiek tussen jou en een andere persoon? Deze voorbeelden kunnen allemaal het vertrekpunt zijn in een reading. Hoe meer focus we tijdens een reading kunnen aanbrengen, hoe makkelijker de energie zich laat lezen.

Gelukkig is energie altijd en overal aanwezig. Door de richting hiervan te volgen, komt er zelfs zonder een specifieke situatie, informatie door. Mijn intuïtie is hierin mijn meest trouwe reisgezelschap. Energie loopt vaak voor op onze persoonlijke belevingswereld. Daardoor kan het soms wat langer duren voordat alle puzzelstukjes die je aan informatie krijgt, op hun plek vallen. Maar het kan ook direct inzicht geven.

Een reading leent zich zowel goed voor een eenmalige sessie en als techniek die ik inzet binnen bijvoorbeeld coaching, regressie of zakelijk advisering. Ik lees ook de energie van kinderen en dieren, zo kan ik achterhalen wat speelt op emotioneel en/of fysiek gebied. Een reading kan inzicht of bevestiging geven, ik doe echter geen toekomstvoorspellingen.

 

Mediumschap

Bij mediumschap stem ik af op mensen of dieren uit jouw leven die zijn overleden en krijg via hun antwoorden. Ik ben hier al langere tijd mee bezig en heb besloten om me hier nog verder in te ontwikkelen, omdat het mijn grote passie is en omdat ik op deze manier nog concreter mensen wil ondersteunen. In 2021, 2022 en 2023 ben ik een advanced opleiding mediumschap en inspirerend spreken aan het volgen, waar ik mijn bestaande vaardigheden aan het uitbreiden ben en nieuwe aanleer. Dit integreer ik direct in mijn lezingen.

0-3

Een reading helpt je bij:

• inzicht te krijgen in jezelf, je leven, je relatie(s), je missie
• het begrijpen en doorzien van een situatie, gedrag of (terugkerend) patroon
• bewust te maken wat onbewust is
• antwoorden vanuit je intuïtie in plaats van je ratio
• het ruimere perspectief en mogelijkheden kunnen zien
• contact met een overleden persoon of dier

Investering

Je kunt een reading boeken voor een uur of anderhalf uur. De reading kan telefonisch plaatsvinden, online, of in de praktijk. Een sessie van een uur bedraagt €89,95 of €119,95 voor anderhalf uur. Bedragen zijn exclusief 21% Btw. Een kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend.