Home  /  HOME

"We are all bound by an invisible field of energy, that connection is called love."

Dr. Joe Dispenza

Even voorstellen

Hi, welkom op mijn site!
Wil je kort kennismaken, weten wat ik doe en waarom? In onderstaand filmpje geef ik hierover uitleg. Daarnaast vertel ik meer over welke diensten ik aanbied en welke resultaten dit geeft voor jou. Je kunt ook klikken op de verschillende diensten voor meer uitleg. Als je wilt lezen over hoe je kunt leren angst los te laten en te leven vanuit vertrouwen en je intuïtie, ga dan naar mijn verhaal over mijn eigen reis naar heling. Heb je vragen, stuur me dan een mailtje via het formulier op de contactpagina.
Veel plezier!

 

Information for English speaking clients

Hi, welcome on my site!
At this moment the information on the site is only in Dutch, but I want to let you know that I’m fluent in English and that I regularly work with English speaking clients. If you want more information on my services, please send me an email or give me a call. I’m happy to help.
Maybe I will see you soon!

Nieuws!

De 3-daagse workshop Veilig in je Eigen Basis ga ik weer geven en wel op 8, 9 en 22 januari 2022! De workshop zit vol, binnenkort volgen nieuwe data. Voor meer  informatie klik hier!

Wegens grote drukte in de praktijk duurt het ontwikkelen van de online cursus Basisveiligheid langer dan gepland. Dit najaar wordt er weer verder aan gewerkt. Ik hou jullie op de hoogte!

Mijn aanbod

0-2 kopie 2

Coaching

Coaching is een intuïtief proces waarbij gedragsverandering en eigenaarschap centraal staan. Jij als cliënt komt zelf in beweging en neemt actief deel aan het proces. De verandering kan daardoor langer en beter in je systeem verankerd worden.

0-2

Reading en mediumschap

Tijdens een reading channel ik informatie. Channelen is het vertalen van energie naar een concrete boodschap. De informatie komt in de vorm van een antwoord op jouw vraag(stuk) en geeft je inzicht in een specifieke situatie, patroon of relatie.

20210823_173844

Regressie

Letterlijk terugkeren naar een vroeger stadium, dat is wat je doet tijdens een regressie. De intentie is om energie, die ergens op de tijdlijn van jouw leven is vast komen te zitten, weer los te maken. Je levensenergie gaat op den duur weer vrijelijk stromen.

0-5 kopie 2

Advisering zakelijk

Zakelijke advisering gaat dieper in op verborgen dynamieken die binnen verschillende organisatieniveaus aanwezig zijn. De systemische en energetische benadering geeft inzicht hierin en genereert nieuwe beweging binnen de organisatie.

0 kopie

Opstellingen

Tijdens een opstelling wordt energie die niet of niet voldoende stroomt in een systeem (familie, relatie, organisatie) weer in beweging gebracht. Hierdoor kan iedereen binnen dit systeem zijn/haar rechtmatige plek innemen en gaat de energie weer stromen.

20190825_104817 (3)

Workshops

Een interactieve manier van werken waarbij je met een groep deelnemers een specifiek thema behandelt. Het gezamenlijk werken met de energie van de groep heeft een versterkend effect op het integreren van de stof in je eigen leven.

Ervaringen van cliënten

“Het coachtraject bij Michelle voldeed volledig aan mijn verwachtingen, omdat ik bij elke sessie mijn eigen dingen kon inbrengen, van familierelaties tot werk en menstruatie. Op alle vlakken heeft Michelle me verder geholpen. De relatie met mijn moeder loopt soepeler, ik ben een eigen bedrijf gestart en ervaar geen pijn meer bij de menstruatie. Afgelopen jaar was een bewogen jaar voor me op allerlei vlak. Ik begin mezelf zekerder te voelen en laat me minder beïnvloeden door de dingen van alle dag. Dat heeft dit traject zeker bereikt. Ik vind Michelle een heel bijzonder mens, vooral omdat ze een andere benadering kiest dan de traditionele manier van coachen en goed de spirituele kant van de mens meeneemt in het hele traject. Wat uiteindelijk de bron is van alles, daar ben ik van overtuigd. Ik zou ook willen leren hoe je dat doet. Wellicht komt dat nog een keer in dit leven.”

Jolanda

“De coachsessies vond ik heel fijn, omdat ik dingen ben aangegaan in mezelf en daar heb ik veel van geleerd. Michelle stelde altijd de juiste vragen, waardoor ik zelf na ging denken en voelen en tot nieuwe inzichten kwam. Ik vond het ook fijn dat ze haar eigen ervaringen deelde. Het ‘naar binnen gaan’ vond ik confronterend, maar uiteindelijk is dat juist weer goed. Lieve Michelle, heel erg bedankt voor je tijd en energie. Ik heb een nieuwe manier van denken ontwikkeld en daar ben ik je heel dankbaar voor!”

Eva Jongbloed, Rotterdam

"Je hebt me in de sessies veel nieuwe inzichten gegeven, je hebt diepere lagen aangesproken of hebt me die zelf laten aanspreken, waardoor ik bij informatie kon waar ik alleen niet bij kan komen. Ik vind het heel fijn dat je mij altijd het gevoel hebt gegeven dat je alle tijd voor me had. Je was daardoor ook echt aanwezig, er echt helemaal voor mij. Dat geeft een enorm vertrouwen en geeft veiligheid om alles te delen. Ik vind het ook fijn dat je heel intuïtief werkt en geen voor-gedefinieerd proces volgt, dat je toe ging naar wat er nodig was op dat moment. En je luisterde ook goed naar wat ik op dat moment nodig had, zowel door de vragen / situaties die ik in bracht als door op een dieper niveau naar mij te luisteren. Je bent een prachtige warme lieve stoere vrouw! Ik heb veel respect voor hoe jij jouw leven helemaal onafhankelijk inricht en vorm geeft."

Lian Ka Tjoa, Rotterdam