Jaartraining Leven vanuit Zachte Kracht: terug naar Flow en Ontspanning

Het leven kan een uitdaging zijn. Zeker als je het gevoel hebt dat je niet jezelf kunt zijn, niet goed genoeg bent, je emoties niet kunt laten zien. Je wilt in je kracht staan, niet alleen vanuit je hoofd, maar juist ook vanuit je hart. We vinden veel van onszelf, we kunnen beter ons best doen, nog harder werken, streng zijn voor onszelf om maar te laten zien dat we ertoe doen en goed genoeg zijn.

Deze jaartraining gaat je laten zien dat het anders kan en mag. We gaan je laten ervaren dat hoofd, hart en ziel juist heel goed kunnen samenwerken en hoe anders dat voelt. Je gaat voelen waar je innerlijke kracht zit, dat je waardevol bent, dat je mag leven vanuit je eigen tempo. Je mag weer ervaren dat het leven een flow heeft en dat jij daarin kunt meebewegen vanuit ontspanning. Dat je voelt wat goed is voor je in plaats van wat hoort en moet.

Laat je meenemen naar een plek in jezelf waar je liefde en vertrouwen kunt voelen. En waar je ervaart wat belangrijk is voor jou, wat jouw behoeften en grenzen zijn en hoe jij jouw leven vorm wilt geven vanuit je eigen energie. Zodat je je hart weer open kunt stellen, voor jezelf, voor anderen en het voor het leven zelf.

Wat ga we doen?

Tijdens deze jaartraining gaan we dit vooral voelen en ervaren, o.a. via lichaamsoefeningen, geleide meditaties, ademhaling en opstellingen. Daarnaast ontvang je handvatten en praktische tools om het geleerde ook in de praktijk toe te passen.

Voor wie en waarom?

Spreken de volgende punten je aan? Dan is deze jaartraining echt iets voor jou:

  • Verbinding voelen met je hart en buik/intuïtie;
  • Jezelf openstellen en leren uiten van je emoties en behoeften;
  • Steviger in en bij jezelf kunnen blijven in contact met een ander:
  • Strengheid naar jezelf vervangen door zachtheid;
  • Balans brengen tussen geven en ontvangen, grenzen aangeven;
  • Ontspannen van je zenuwstelsel;
  • Ervaren dat je je eigen leven creëert.

 

Datum

vr 03 2024
Verlopen!

Tijd

10:00 - 15:00

Leave a comment